icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Yellotec

Doorgroeien als HSE-adviseur? Sluit aan bij Yellotec!

meeting

Onze aanpak is mensgericht. We begeleiden onze mensen en dagen ze uit. Onderling delen we veel kennis. Zo leveren we kwaliteit op niveau. We zoeken ervaren, ondernemende en gekwalificeerde veiligheidsmensen. Ook bieden wij een speciaal traineeship.

Yellotec
Remko Monshouwer /
Business Manager

Bekijk onze vacatures

Milieucoördinator

  • Milieucoordinator
  • 32-40 uur
  • Omgeving Leiden
info & Sollicteren

Proces safety specialist

  • 40 uur per week
  • Utrecht
  • HBO werk- en denkniveau
info & Sollicteren

HSE ondernemer in vast dienstverband

  • 40 uur per week
  • Landelijk
  • HBO werk- en denkniveau
info & Sollicteren

Traineeship

Heb je interesse? Stuur een open sollicitatie naar office@yellotec.nl of bel naar 030 – 890 54 24

De drive om succesvol te zijn is groot

Onze mensen hebben een HBO of WO werk- en denkniveau en hebben al vele HSE-vraagstukken opgelost. Bijvoorbeeld als HSE-engineer/manager/advisor, process safety engineer, Kam coördinator/manager of als managementsysteem specialist.

yellotec

Samen zijn we sterker

Onze mensen hebben een 'met beide benen op de grond' mentaliteit. Ze zijn nuchter, toegewijd en resultaatgericht. Meestal ben je bij de opdrachtgever op locatie aan het werk. Toch werken we ook volop samen. Op de achtergrond is er altijd ondersteuning van je collega’s.

Is het nodig dat een collega bij een project met jou meekijkt vanwege een specifieke expertise? Dan halen we die er meteen bij. Zo vullen we elkaar aan. We hebben onder meer een compentence centre in de Cloud en organiseren geregeld kennissessies. Ook zoeken we nieuwe opleidingen en cursussen voor onze collega's. 

Bijeenkomsten & fun

Elk kwartaal organiseren we een kennissessie. Een collega of een externe spreker verzorgt dan een presentatie over een actueel, vakinhoudelijk onderwerp. Ook organiseren we regelmatig een leuk uitje. Met de boot het water op, bbq-en of gezellig samen op stap. Zo zijn we onlangs naar Hamburg geweest om het 10-jarig bestaan van Yellotec te vieren.

Kennissessie
Kennissessie
Kennissessie
Kennissessie
Yellotec
Met z'n allen weekendje weg naar Hamburg
yellotec
Brainstormsessie
HSE-kennis is macht, HSE-kennis delen is kracht!
Kees Kappelhof / Yellotec
Yellotec

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven veiligheidsconsultants? Kom ons team versterken!

Neem contact op met Remko Monshouwer