icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Yellotec

Onze veiligheidsexperts staan anders in de wedstrijd

Yellotec

Onze HSE-experts zijn bijzondere mensen. Naast hun specifieke kennis en ervaring, zijn ze ook ondernemend en resultaatgericht. Dat is te danken aan het unieke ‘midlance-model’ waarmee Yellotec werkt. We erkennen onze experts als vakmensen. We geven ze de ruimte om zich verder te ontwikkelen. We helpen ze daarbij. Ook verdienen ze de beloning die past bij hun kwaliteit. Ze delen mee in het succes.

Honger naar resultaat

Ook de opdrachtgever profiteert van ons midlance-model. Hij kan rekenen op uiterst gemotiveerde veiligheidsexperts. Onze experts delen een passie voor het vakgebied en stralen ondernemerschap en betrokkenheid uit. Dit stelt ons in staat zowel medewerkers als klanten langdurig aan ons te binden.

Meer informatie
opdrachtgever

Breed inzetbaar

Met onze veiligheidsexperts halen opdrachtgevers ervaren topspecialisten in huis. Analytisch en communicatief sterk. Ze zijn in diverse rollen inzetbaar. Bijvoorbeeld als projectleider bij de implementatie van een nieuw veiligheidssysteem of bij het realiseren van een cultuuromslag. Ook is het mogelijk om de verantwoording van veiligheidsprojecten in zijn geheel uit te besteden aan Yellotec.

yellotec
Onze experts zijn ondernemend. Ze doorgronden de business en denken mee, nemen verantwoordelijkheid en komen op basis van eigen visie en ervaring met voorstellen.
Ricardo Papilaja / Business Manager Yellotec

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 900 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven

Onze veiligheidsexperts hebben alle kennis in huis op het gebied van Health, Safety en Environment