icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Yellotec

Hein Croonen

HSE expert

Ik ben een gedreven HSE generalist. Ik ben zeer resultaatgericht met een gezonde ambitie voor het vak, een groot probleem oplossend vermogen en een praktische instelling. Mijn oordeel vorm ik graag op onafhankelijke, zelfstandige wijze, waarbij ik verder kijk dan alleen de HSE belangen van de organisatie. Ik floreer zowel op de werkvloer als in de directiekamer.

Mijn hart ligt bij de medewerker op de werkvloer. Dat zijn de mensen die dag in dag uit risico’s lopen in het werk. Voor hen doen wij, veiligheidskundigen, ons werk.

We hebben vaak niet zo lang de tijd om tot effectieve verbeteringen te komen, dus snel schakelen en inzicht verkrijgen is belangrijk. Omdat ik over het algemeen snel begrijp wat de echte knelpunten zijn in een organisatie, past mij het werken binnen Yellotec zo goed.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!