icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Yellotec
Nieuws 14/03/2019

Yellotec aanwezig op NVVK 2019

yellotec

13 en 14 maart staat het congres van De Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (NVVK) weer op het programma. In Arnhem komen veiligheidskundigen uit heel Nederland bijeen om te netwerken en kennis te delen over dit vakgebied. Een groot gedeelte van de consultants van Yellotec zijn aanwezig, evenals Business Manager Remko Monshouwer. “We zijn als team goed vertegenwoordigd!”

In tegenstelling tot de afgelopen jaren werd besloten om geen Yellotec-stand te huren, maar alle consultants uit te nodigen voor het congres. “En dat werd erg gewaardeerd! Ook de jonge garde, onze vijf trainees, zijn aanwezig en wonen de verschillende presentaties en plenaire sessies in het kader van veiligheid bij. Het is erg leuk om dit met z’n allen te beleven, het is een soort teamuitje!”

Veel indruk maakte het verhaal van spreker Kees Kraaijeveld van de Argumentenfabriek. Remko enthousiast: “Hij legde uit hoe je hersenen signalen verwerken en hoe gedachten voor een groot gedeelte tot stand komen door die filters in je hoofd. Echt super interessant en bovendien toepasbaar in je dagelijkse werk en privéleven”.

Dé experts op het gebied van Health, Safety en Environment voor de industrie.