icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Yellotec
Nieuws 14/09/2021

"Ik heb zin om te ondernemen binnen een specialistische HSE-wereld"

Ricardo

Ricardo Papilaja is onze nieuwe Business Manager bij Yellotec. Hij stelt zich aan ons voor!

“Hi! Mijn naam is Ricardo en ik woon in Leerdam, samen met mijn vriendin Fiona en onze twee kinderen. Oorspronkelijk kom ik uit Heukelum, een kleine stad in Gelderland. Naast dat ik in mijn vrije tijd graag barbecue, ben ik al van kleins af aan een fanatiek voetballer. Dankzij het voetbal bouwde ik een groot netwerk op kwam ik ook met veel sponsoren en ondernemers in contact. Hierdoor kreeg ik rond mijn 21e de kans om de overstap te maken van een baan in de technische sector naar een baan als verzekeringsadviseur. Een mooie nieuwe uitdaging!” 

“Vrij snel had ik al mijn Wft (Wet op het financieel toezicht) diploma’s gehaald en kon ik aan de slag. Ik vond het leuk om mensen te adviseren op het gebied van hun verzekering. Omdat er op een gegeven moment echter veel werk werd geautomatiseerd, was ik voornamelijk bezig met de administratie. Toen werd voor mij steeds duidelijker: ik wil met mensen werken.” 

“Uiteindelijk kwam ik in de detachering terecht bij Aditech. Ik kwam bij bedrijven over de vloer en in contact met professionals. Door goed te luisteren kon ik de juiste match maken. De dynamiek van het vak trok mij aan. Elke dag met andere mensen aan tafel: dit was me op het lijf geschreven. Na enige tijd maakte ik de overstap naar Deltamilieu; een klein bedrijf dat is gespecialiseerd in het werven en detacheren van milieu- en ecologie professionals. Ik heb hier veel geleerd, maar wilde graag verder groeien. Op dat moment kwam ik met Marcel Haas (red: Business Manager van RO Partner) in contact.” 

“Marcel en ik kennen elkaar nog van vroeger. Wat hij vertelde over The Human Network en zijn functie als Business Manager sprak me erg aan. Een bedrijf vol gedreven ondernemers waar aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Waar je verantwoordelijk bent voor je business en de mensen die je aanneemt. Hij heeft toen het balletje voor me opgegooid bij Yellotec. Zo kwam ik in contact met Esther en Remko en dat klikte goed, binnen vijf dagen was het contract ondertekend.” 

“Door hard te werken ben ik gekomen waar ik nu ben. Dat ging niet altijd zonder slag of stoot, maar juist van je fouten leer je. Dat is altijd mijn motto geweest: gewoon doen en doorzetten. Sta open voor feedback, dan doe je het een volgende keer beter.” 

“Ik kijk er naar uit om hier te kunnen ondernemen binnen een specialistische HSE-wereld. Mezelf uit te dagen, aan zowel de business als de menselijke kant. En samen te werken binnen een prachtig bedrijf als Yellotec en organisatie als The Human Network.” 

Overzicht nieuws

Dé experts op het gebied van Health, Safety en Environment voor de industrie.