icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Yellotec
Nieuws 04/10/2021

Het team van Yellotec herenigd!

yellotec

Eindelijk mocht het weer: ons team van HSE-experts was bijeen voor de kwartaalbijeenkomst. Wat een verademing, na al die Teams-meetings! Het programma werd afgetrapt door Business Managers Remko Monshouwer en Ricardo Papilaja. Omdat het Ricardo’s eerste werkweek betrof, was dit een mooi moment om zichzelf aan de groep voor te stellen.

Daarna was het tijd voor een diner, van cateringbedrijf Piccalilly. Tijdens het eten was er genoeg tijd om bij te praten over de ontwikkelingen thuis én in ons vakgebied. Ook was huisfotografe Nancy aanwezig, die alle collega’s op de gevoelige plaat legde. Deze foto’s zijn binnenkort te bewonderen op onze website.  

yellote
Yellotec
yellotec

Wij als Business Managers vonden het een geslaagde avond, het was fijn en gezellig om het hele team weer bij elkaar te hebben.

Overzicht nieuws

Dé experts op het gebied van Health, Safety en Environment voor de industrie.