icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Yellotec
Nieuws 27/12/2021

Gezellig met elkaar online dineren!

Yellotec

Helaas kon er geen fysieke bijeenkomst plaatsvinden door de coronamaatregelen. Om het jaar toch nog feestelijk af te sluiten hebben alle Yellotec'ers gezellig online met elkaar gedineerd.

Afgelopen dinsdag ontvingen de consultants een dinerbox van Thuis Uit Eten. De inhoud van de box was verzorgd door Michelinsterren-chef Ron Blaauw en zijn team. Hij heeft een heldere filosofie als het gaat om dineren: uit eten gaan moet een feestje zijn! De dinerbox bestond uit een heerlijke rijsttafel de signature dish van Ron. Alle Yellotec'ers konden samen met hun gezin genieten van een verrukkelijke maaltijd, het werd een culinair feestje thuis!

Om 18.00 kwam iedereen gezamenlijk online op Teams. Hier werd bijgepraat en een toost uitgebracht op het mooie jaar dat gaat komen!

Yellotec
Inhoud van de dinerbox
Yellotec
Met het gezin heerlijk gegeten!

Dé experts op het gebied van Health, Safety en Environment voor de industrie.