icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Yellotec
Nieuws 03/09/2020

"Een traineeship bij Yellotec: mooie springplank voor een afgestudeerde Veiligheidskundige!"

Traineeship

Na zijn afspraak met Business Managers Jop en Remko maak ik kennis met een nieuwe Yellotec-collega. We stellen graag aan je voor: Joris Zondag, de nieuwe trainee van Yellotec.

Kun je iets over jezelf vertellen?
“Na de afronding van MBO Detailhandel werkte ik jarenlang in de retail. Toen ik hoorde over de opleiding Integrale Veiligheidskunde, was mijn interesse gewekt. Ik zegde mijn baan op en zat een paar maanden later in de studiebanken. Na mijn stage bij Heineken -waar ik werkte als Veiligheidskundige- ben ik afgelopen zomer afgestudeerd in Integrale Veiligheidskunde.”

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
“Ik vind het leuk om met alle verschillende afdelingen binnen een organisatie te schakelen en de noodzaak van een veilige werkomgeving over de bühne te krijgen. Met name de vakgebieden machineveiligheid, gevaarlijke stoffen en explosieveiligheid vind ik interessant."

Waarom heb je gekozen voor Yellotec?
“Via LinkedIn werd ik door Jop benaderd, om een keer kennis te maken. Hij was mij voor, want ik had via via al gehoord over Yellotec en was van plan om contact op te nemen. Zo is het balletje gaan rollen. Tijdens mijn traineeship krijg ik de mogelijkheid om veel te leren en in veel keukens van verschillende opdrachtgevers mee te kijken. Ik kan me op deze manier snel ontwikkelen in mijn vakgebied.”

Waar kijk je het meeste naar uit? 
“Ik heb veel zin om aan de slag te gaan! We zijn nu aan het oriënteren bij welke opdrachtgever ik mag starten en maken een plan van aanpak op het gebied van relevante opleidingen en trainingen.”

Joris vervolgt: “Het is wel leuk om te vertellen dat Gert van Elleswijk mijn coach is tijdens deze opdracht. Met zijn kennis en ervaring ondersteunt hij mij hierin. Ik word wel in het diepe gegooid, maar heb wel een fantastische hulplijn om op terug te vallen.”

Overzicht nieuws

Dé experts op het gebied van Health, Safety en Environment voor de industrie.