icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Yellotec
Nieuws 12/03/2021

De HSE-experts van Yellotec hebben passie voor veiligheid

HSE

Een bedrijf in de technische sector weet hoe belangrijk veiligheid is. Voor werknemers, voor hun gezondheid en die van de omgeving. Natuurlijk is er een veiligheidsdeskundige in huis, die vraagstukken oplost en begeleid. Maar wat doe je als hij langdurig afwezig is of je een project hebt waar je op HSE-gebied de kennis niet voor hebt? Dan schakel je Yellotec in!

Vandaag spreken we Business Managers Jop Faassen en Remko Monshouwer, de drijvende krachten achter Yellotec.

Wat kenmerkt een Yellotec’er? 
Jop: “Ons team is een gemêleerd gezelschap, waarin men elkaar vindt in de passie voor het vak. Het zijn stuk voor stuk gedreven, ondernemende HSE-experts die zich willen blijven ontwikkelen. Het zijn daarnaast écht leuke mensen om mee samen te werken, voor de opdrachtgever en ook voor Remko en mij.”

Remko vult aan: “Hoewel we elkaar momenteel -door corona- helaas minder vaak live kunnen zien, spreken we elkaar regelmatig. De experts kunnen altijd bij ons terecht als dingen niet lekker lopen, zakelijk maar ook in de privésfeer.”

Jop en ik zijn een luisterend oor, maar denken ook met je mee.
Remko / Yellotec

Jop: “Daarnaast hebben we veel contact met onze (potentiële) opdrachtgevers. Voor ons is het belangrijk om te weten welke ontwikkelingen er in het vakgebied spelen en welke hulpvragen hieruit voortvloeien op het gebied van arbeidsveiligheid. Die vragen variëren per branche, want onze experts werken in de farma, food, bouw, industrie, bij defensie. Deze bedrijven zijn overigens allemaal wel technisch georiënteerd.”

Het klinkt als een afwisselend vakgebied..
Remko: “Het is een dynamisch speelveld, dat nooit stilstaat. En ook voor ons is geen dag hetzelfde. Omdat Jop en ik -als ondernemers- diverse petten op hebben, is het werk nooit gestroomlijnd. We houden ons bezig met de volledige bedrijfsvoering, van recruitment en sales, tot marketing en het financiële gedeelte.”

Jop: “We zijn nu bijvoorbeeld nieuwe HSE-experts aan het werven en hebben na de lunch een gesprek met onze nieuwe trainee. Hij gaat binnenkort starten bij zijn opdrachtgever en krijgt dan begeleiding van een van onze ervaren collega’s Gert van Elleswijk.”

Die bevlogenheid zit echt in het DNA van onze HSE-experts
Jop / Yellotec

Wanneer zet een bedrijf een Yellotec’er in?
Remko: “Je ziet -helemaal in onzekere tijden- dat bedrijven behoefte hebben aan flexibiliteit en kennis. Het is fijn dat onze mensen veel gezien, gepokt en gemazeld hebben en dusdanig veel ervaring hebben dat zij direct bij de opdrachtgever aan de slag kunnen. Het grote voordeel is ook dat zij -door hun achterban- bij vragen ook altijd een collega kunnen raadplegen.”

Jop: “Dat is ook wat we zoeken in nieuwe collega’s: we gaan met z’n allen voor de taak om opdrachtgevers aan kennis te helpen op HSE-gebied en kennis te delen.”

Ben je op zoek naar een (tijdelijke) HSE-expert die alle kennis in huis heeft?
Neem contact op met Jop en Remko, via office@yellotec.nl of 
030 - 890 54 24
Ben je een HSE-expert en wil je meer weten over werken bij Yellotec? Bekijk dan onze vacatures

Overzicht nieuws

Dé experts op het gebied van Health, Safety en Environment voor de industrie.